WIJ BAKKEN OOK VOOR U AAN HUIS OF OP VERPLAATSING
ZOMER- OF WINTERBARBECUEVoor ons aanbod vlees of vis,
zie onze bestellijst4 soorten sauzen- cocktail, tartaar, zigeuner, bbq-saus
Zomerbarbecue groenten: rauwkost- sla, tomaten, komkommer
- 4 soorten rauwkostsalades (sneeuwitje, lambada, frans sla, ham-prei-koolsla)
- rijst, aardappelsla
- 3 soorten pasta (macaroni, penne, spirelli)
Winterbarbecue groenten- boontjes met spek, gevulde aardappel, witloof
- champignons, tomaat gegarneerd met mozarella, gebakken krielaardappeltjes
Brood...OF KIES VOOR EEN DEGUSTATIEMENU
zie bij traiteurdienst: grill Classique of grill Royale
Tips en suggesties voor de BBQ
- Marineer en kruid je vlees best een dag op voorhand
- Vis wikkel je in aluminium folie
- Spek bak je op een grillplaat. Zo vermijd je vetspatten in het vuur
- Zorg dat de bereidingen klaar zijn vooraleer je het toestel aansteekt. Zo vermijd je heen en weer geloop en zo laat je de bbq niet alleen achter.
- De bbq moet op een vlakke en veilige plaats staan
- Gebruik geen vloeibare aanmaakstoffen
- Maak gebruik van 2 grijptangen. Je neemt één voor het verse, rauwe vlees en de andere voor het gegrilde vlees. De handvaten van de grijptangen en steekmessen moeten lang genoeg zijn.
- Voorzie ovenwanten.
Het schoonmaken van de BBQ
(van belang voor de volgende keer!)
- of je neemt een prop aluminiumfolie en veegt de resten weg
- of je draait het rooster in een natte krant. De volgende dag veeg je het schoon.
- Of leg het rooster in het gras tot de volgende morgen en veeg het proper
U kan bij Kwaliteitsslager Verpoorten ook terecht voor het verhuur van allerlei zaken om uw feest te laten slagen.
- Bbq dubbele remorque, bbq op gas
- Bbq fiets op gas
- Bbq rode remorque op gas
- Bbq enkele remorque met 2 ingebouwde bain maries op gas
- Toestellen houtskool tot 70 à 80 personen
- Borden en bestek