WIJ BAKKEN OOK VOOR U AAN HUIS OF OP VERPLAATSING

ZOMER- OF WINTERBARBECUE
Voor ons aanbod vlees of vis, zie onze bestellijst
4 soorten sauzen
  • cocktail, tartaar, zigeuner, bbq-saus
Zomerbarbecue groenten: rauwkost
  • sla, tomaten, komkommer
  • 4 soorten rauwkostsalades (sneeuwitje, lambada, frans sla, ham-prei-koolsla)
  • rijst, aardappelsla
  • 3 soorten pasta (macaroni, penne, spirelli)
Winterbarbecue groenten
  • boontjes met spek, gevulde aardappel, witloof
  • champignons, tomaat gegarneerd met mozarella, gebakken krielaardappeltjes
Brood
  • stokbrood
  • mini-broodjes
...OF KIES VOOR EEN DEGUSTATIEMENU

zie bij traiteurdienst: grill Classique of grill Royale

Tips en suggesties voor de BBQ

  • Marineer en kruid je vlees best een dag op voorhand
  • Vis wikkel je in aluminium folie
  • Spek bak je op een grillplaat. Zo vermijd je vetspatten in het vuur
  • Zorg dat de bereidingen klaar zijn vooraleer je het toestel aansteekt. Zo vermijd je heen en weer geloop en zo laat je de bbq niet alleen achter.
  • De bbq moet op een vlakke en veilige plaats staan
  • Gebruik geen vloeibare aanmaakstoffen
  • Maak gebruik van 2 grijptangen. Je neemt één voor het verse, rauwe vlees en de andere voor het gegrilde vlees. De handvaten van de grijptangen en steekmessen moeten lang genoeg zijn.
  • Voorzie ovenwanten.

Het schoonmaken van de BBQ
(van belang voor de volgende keer!)

  • of je neemt een prop aluminiumfolie en veegt de resten weg
  • of je draait het rooster in een natte krant. De volgende dag veeg je het schoon.
  • Of leg het rooster in het gras tot de volgende morgen en veeg het proper

U kan bij Kwaliteitsslager Verpoorten ook terecht voor het verhuur van allerlei zaken om uw feest te laten slagen.

  • Bbq dubbele remorque, bbq op gas
  • Bbq fiets op gas
  • Bbq rode remorque op gas
  • Bbq enkele remorque met 2 ingebouwde bain maries op gas
  • Toestellen houtskool tot 70 à 80 personen
  • Borden en bestek