Hoofdgerechten
Bij al onze gerechten zijn sauzen en verse aardappelkroketten (5p.p.), aardappelpuree, of gratin bij de prijs inbegrepen.
Extra puree, gratin en sauzen verkrijgbaar per kg.
Extra kroketten bij te bestellen per 10 stuks
VARKENS
- Varkenshaasje
- Filetgebraad
- Orloffgebraad
SPEENVARKEN
RUNDS
KALFS
- Kalfsgebraad
- Kalfsoesters
- Kalfskroon (400gr)
LAMS
GEVOGELTE
- Kippenfilet
- Kalkoengebraad
- Gevuld kalkoengebraad met rozijntjes en appel in natuursaus
SAUZEN
Pepersaus, Champignonsaus, Escoffier, Jagersaus, Madeirasaus, Natuursaus, Mosterdsaus.
WILD
De wildgerechten worden voorzien van hele appeltjes, opgevuld met veenbessen
- Konijn met pruimen
- Eendeborstfilet met wildsaus
- Parelhoen in romig sausje van cognac
- Hertenkalf oesterzwammen truffelsaus
VIS MET JONGE GROENTJES
- Scampi's in duiverlsaus
- Zalmroosje in witte wijnsaus
- Kabeljauwfilet in mosterdsaus