Menu 1
  • Tomatenroomsoep met balletjes
  • Koninginnenhapje
  • Filetgebraad met champignonsaus
  • Gebakken rosbief in natuursaus
  • Verse aardappelkroketten
  • Groentekrans
  • Chocomousse van 't huis
Menu 2
  • Kipcocktail
  • Kervelroomsoep
  • Kalkoengebraad met escoffiersaus
  • Verse aardappelkroketten
  • Groentekrans
  • Rijstpap van 't huis
Menu 3
  • Waterkerssoep
  • Normandisch tongrolletje
  • Zalmroosje in witte wijnsaus
  • Aardappelpuree en fijne groentjes
  • Tiramisu
Wildmenu
  • Champignonnencrèmesoep
  • Opgevulde kastanjechampignons In roze pepersaus
  • Eendenborstfilet met  wildsaus
  • Diverse stampotten
  • Gestoofd witloof en spruiten, erwten en wortelen
  • Bavarois bosvruchten
Kindermenu
  • Tomatenroomsoep met balletjes
  • Koninginnenhapje
  • Gegrilde kippenfllet met puree en broccoliroosje
  • Chocolademousse met smarties
Specialiteit van 't huis
  • Parmaham met meloen
  • Aspergeroomsoep
  • Sint-Jacobsschelp
  • Kalfsgebraad met champignonsaus
  • Verse aardappelkroketten
  • Groentekrans
  • Mousse à la maison:
    Duo van witte en fondant chocolade

JE KAN JE MENU OOK ZELF SAMENSTELLEN:

Voorgerechten Koud
  • Kipcocktail
  • Assortiment van huisbereide pasteien
  • Zalm- of krabcocktail
  • Garnaalcocktail
  • Parmaham met meloen
  • Kleurenpalet van antipasta
    (vanaf 4 personen), verfijnde Italiaanse vleeswaren schotel, afgewerkt met antipasta
Voorgerechten Warm
  • Koninginnehapje
  • Quiche met ham en witloof
  • Gevulde champignon in roze pepersaus
  • Quiche met roze zalm en broccoli
  • Normandisch tongrolletje
  • Sint-Jacobsschelp
Extra aardappelvarianten
  • Wortelpuree
  • Preipuree met peterselie
  • Boerenkoolpuree
  • Gratin
  • Aardappelpuree
  • Kroketten (per 10 stuks)
soep
  • Waterkerssoep
  • Tomatenroomsoep
  • Kervelroom
  • Aspergesoep
  • Bloemkool-broccolisoep
  • Kippencrèmesoep
  • Erwtensoep
  • Crème Agnes Sorellesoep
  • Champignonnencrèmesoep
Groentenkrans met dagverse groenten
  • Worteltjes en erwtjes
  • Gestoofd witloof
  • Bloemkool in melksaus
  • Bundeltje van boontjes met spek
Hoofdgerechten

Bij al onze gerechten zijn sauzen en verse aardappelkroketten (5p.p.), aardappelpuree, of gratin bij de prijs inbegrepen.
Extra puree, gratin en sauzen verkrijgbaar per kg.
Extra kroketten bij te bestellen per 10 stuks

VARKENS
  • Varkenshaasje
  • Filetgebraad
  • Orloffgebraad
SPEENVARKEN
  • Speenvarkenkroon
RUNDS
  • Rundstong
  • Rosbief
KALFS
  • Kalfsgebraad
  • Kalfsoesters
  • Kalfskroon (400gr)
LAMS
  • Lamsfilet
  • Lamskroontjes
GEVOGELTE
  • Kippenfilet
  • Kalkoengebraad
  • Gevuld kalkoengebraad met rozijntjes en appel in natuursaus
SAUZEN
Pepersaus, Champignonsaus, Escoffier, Jagersaus, Madeirasaus, Natuursaus, Mosterdsaus.

WILD
De wildgerechten worden voorzien van hele appeltjes, opgevuld met veenbessen
  • Konijn met pruimen
  • Eendeborstfilet met wildsaus
  • Parelhoen in romig sausje van cognac
  • Hertenkalf oesterzwammen truffelsaus 
VIS MET JONGE GROENTJES
  • Scampi's in duiverlsaus
  • Zalmroosje in witte wijnsaus
  • Kabeljauwfilet in mosterdsaus